Kom jij ons Team versterken?

Werken op Ameland bij Hotel Restaurant Zee van Tijd!


Zee van Tijd  is gevestigd in het prachtige centrum van Nes. Het is een trendy restaurant met moderne hotelkamers. Een bruisend bedrijf met een team van vaste koks en restaurant medewerkers. Hier gaat hard werken samen met plezier maken! Zee van Tijd werkt met verse - en (waar mogelijk) Amelandse producten. 


Wij kunnen voorzien in kost en inwoning tegen een billijke vergoeding, o.b.v. een personeelskamer.


 

BEDIENINGSMEDEWERKER

Wij zijn op zoek naar bedieningsmedewerkers vanaf september (parttime/fulltime)!

Lijkt het jou leuk om bij een enerverend bedrijf op Ameland te komen werken? Wij hebben een jong team en bieden jou de kans om hier een onderdeel van te worden. Mocht je nog geen ervaring hebben, dan ben je van harte welkom om het vak te komen leren.

Wat wij vragen: representatief, doorzettingsvermogen, sociaal, enthousiast en bereid om in de avonden, weekenden en tijdens feestdagen te werken.

Herken jij jezelf hier in, of moet je stoppen met op de bank zitten en gewoon geld verdienen van je ouders? Stuur dan een bondige motivatie, met c.v. en pasfoto naar: info@zeevantijd.nl en wie weet tot snel!


SCHOONMAAKSTER

Voor onze hotel suites zijn wij opzoek naar een goede schoonmaakster voor de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag (gemiddeld 24 uur per week, maar alles kan in overleg)