Kom jij ons team versterken?

Werken op Ameland in een superlekker eilandsfeertje? Check dan onze vacatures hieronder. We hebben behoefte aan een aantal nieuwe, vaste collega's, maar ook aan seizoenskrachten voor bijvoorbeeld de (school)vakanties. 

 

Zee van Tijd ligt centraal op Ameland, in het prachtige centrum van Nes. We zijn een trendy restaurant met moderne hotelkamers. Een bruisend bedrijf met een jong, dynamisch team van vaste koks en restaurantmedewerkers. Hard werken gaat bij ons samen met plezier maken! We werken met verse en (waar mogelijk) Amelandse streekproducten. 

 

 

Voor al onze vacatures geldt:

 

  • enthousiasme is de basis voor plezier
  • we zoeken continuïteit, kwaliteit en servicegerichtheid
  • we geven leuke personeelskorting
  • fulltime, parttime, werken op oproepbasis... het kan allemaal!
  • je hoeft niet jong te zijn om in een jong team te passen
  • doorgroeien kan, als jij daarvoor openstaat bieden wij (specialistische) cursussen
 
Jij blij? Wij blij!

 

 

DAADKRACHTIGE MEDEWERKER BEDIENING

Wij zijn op zoek naar een bedieningsmedewerker die ons team komt versterken. Kwaliteit, service en gastvrijheid zijn jouw favoriete kernwoorden. Ervaring is natuurlijk fijn, maar we leren jou graag het vak als je nog wilt leren! Laat je horen! Misschien ren jij dan binnenkort wel rond in ons restaurant en op ons terras. 


Lees meer


VROLIJKE AFWASHULP

Kwaliteit, service en gastvrijheid. Zijn dat jouw favoriete kernwoorden en hou je ook nog eens van aanpakken? Laat van je horen! Misschien sta jij binnenkort wel je ‘mannetje’ in onze keuken!


Lees meer


LEIDINGGEVEND INTERIEURVERZORGER / MEDEWERKER HOUSEKEEPING

Als huishoudelijk medewerker maak je dagelijks de hotelkamers van onze gasten schoon en fris met je team. Je stuurt je collega’s aan en zorgt er samen voor dat alles netjes en uitnodigend is, zodat onze gasten zich elke dag opnieuw welkom voelen in hun kamer.


Lees meer


KOK VOOR ONTBIJT & MISE EN PLACE

Wij kunnen uitbreiding gebruiken in de keuken. Werk jij graag als kok, maar bij voorkeur niet ‘s avonds? Dan is dit misschien wel jouw baan! We zoeken iemand die het ontbijt opstart en de mise-en-place voor de keuken verzorgt. Dagelijks (fulltime) van 08.00 tot 17.00 uur. 


Lees meer


WEEKEND- EN VAKANTIEKRACHTEN (OOK VOOR BIJV. EEN TUSSENJAAR)

Elk weekend een ‘soort van op vakantiegevoel’, in schoolvakanties lekker aan de slag en/of je tussenjaar zinvol invullen? Op Ameland kan het!

 

Zee van Tijd organiseert in maart 2019 een speciale werving- en selectiedag voor scholieren en studenten op Ameland. Kom kennismaken als jij een zee van tijd hebt en die graag invult te midden van een superlekker eilandsfeertje.


Lees meer