Suites

Zee van Tijd op Ameland heeft 4 soorten suites. Alle suites beschikken over een king size bed, flatscreen televisie, koelkast, vloerverwarming en gratis draadloos internet. De stijlvolle badkamers zijn allemaal voorzien van een föhn, scheerspiegel, bad en douche artikelen en regendouche met handdouche. In de suites kunt u gebruik maken van een Nespresso apparaat (met gratis Nespresso cups en thee). Het onderscheid zit hem in de grote van de kamers en daarnaast hebben de Comfort Suite +, de Luxe Suite en de Royal Suite een royaal bad! 

 

 

 

Mini Suite

Dit is onze kleinste Suite met zijn 15m². Deze kamer heeft geen zitgedeelte. De luxe badkamer beschikt over een regendouche met handdouche.    

 

Comfort Suite

Deze Suites hebben een oppervlak van ongeveer 25m². De badkamer beschikt over een regendouche met handdouche. 

 

 

Comfort Suite plus

Deze Suite zit op de begane grond en is vergelijkbaar met de Luxe Suite. Het is iets anders ingedeelt waardoor het iets kleiner oogt dan de Luxe Suite, toch heeft het een oppervlakte van 30m². De aparte badkamer beschikt verder over een royaal bad en regendouche met handdouche.

 

 

Luxe Suite

Deze Suites zijn ruim opgezet en hebben een oppervlakte van 30m². De badkamer beschikt over een regendouche en wat natuurlijk niet mag ontbreken in deze Suites is een royaal bad! Dat wordt genieten!

 

Royal Suite

Onze Royal Suites ontstijgen elke verbeelding. Wat dacht u van een verblijf op 40 m²! Natuurlijk beschikken ook deze Suites over een grote regendouche en een royaal bad en alle andere voorzieningen voor een heerlijk verblijf!

 

 

Direct Boeken